Alma Dohányzóasztal Víztiszta

Ezen stílusos dohányzóasztal újságtartó és üveg körlapos része szolgálatkészen kínálja a helyet, hogy le tudd rá rakni magazinjaid, kulcsod, de képkeretet, könyveket, és gyakorlatilag bármilyen dolgot tárolhatsz rajta átmeneti, vagy állandó jelleggel. A fantáziádra bízzuk, miket helyezel el rajta. Kis mérete miatt igazán helytakarékos, így apróbb lakásokba is ideális. Elegáns, így modern belső terekbe illik a legjobban. Edzett üvegből és krómozott acélból készül.

Cikkszám: 201209340348 Kategória:
Méretek 45 × 50 cm
Asztal anyaghasználat

fa, fém

Asztallap színe

üveg

Váz színe

króm

Lakásfelújítás támogatás

Újítson
fel velünk!

Támogatással.

1. Ellenőrizd, hogy jogosult vagy-e a támogatásra

2. Számold ki mennyi hitelt kell felvenned a rendelkezésre álló megtakarításodon fölül, hogy 6 000 000 Ft-ot el tudjál költeni a felújításra (a maximum 3 000 000 Ft-os támogatáshoz minimum 6 000 000 Ft-ot kell költened lakásfelújításra)

3. Lakásfelújítási támogatás kalkulátor segítségével számold ki mennyibe kerülne az előző pontban kiszámolt hitelösszeg felvétele

4. Amennyiben érdekes számodra a maximum támogatás igénybevételéhez szükséges hitel, akkor a kalkulátorban lévő érdekel az ajánlat gombra kattintással meg is kezdődhet a hitel igénylése

5. A hitel felvétele után most már rendelkezésedre áll a felújításhoz szükséges összeg, amelynek elköltése után tudod igényelni a támogatást.

6. A támogatás öszegét akár a hiteled előtörlesztésére, vagy további felújításokra tudod fordítani