A nálunk megrendelt bútoraid szállítását saját futáraink végzik!
Így olyan többlet szolgáltatást is választhatsz mint a házba történő bepakolás!

Webáruházunkban és bemutatótermünkben történő vásárlás esetén MINDEN bútorunkat INGYENESEN házhoz szállítjuk Baranya megyében.

Kiszállításkor, kérjük minden esetben, még a futár távozása vagy az áruátvétel aláírása előtt, ellenőrizze a megrendelt termékek mennyiségét, és a csomagolás felbontásával a minőségét is

Tömb- vagy társasház esetén a lépcsőházig, családi ház esetén kapuig történik a termékek szállítása. A sofőrnek nem kötelessége a terméket az ingatlanjába vagy az emeletre be- illetve felvinni. Kérjük, nagyobb méretű bútorok esetében gondoskodjon segítségről.
A szállítási költség a termék árának függvénye.

Kiemelten fontos!

A vevő vállalja, hogy szállításkor a teljes vételárat kiegyenlíti.
A szállítás időpontjáról a szállítmányozó cég telefonon értesíti Önt.
A megrendelt bútor gyártási, illetve szállítási határidejének módosítási jogát fenntartjuk.
A szállítási határidőt a gyártók tájékoztatása alapján adjuk meg, és az esetleges késésért, kártérítési felelősséget nem vállalunk!

FONTOS: Amennyiben átvételkor a termék, hiányos vagy sérült, a vevő a kárigényét haladéktanul az áru átvételekor köteles jelezni a szállítmányozó cég alkalmazottjának az áruátvételi elismervényen vagy jegyzőkönyv formájában, mely hitelesítve van a megrendelő (átvevő) valamint a fuvarozó cég jelenlévő képviselője részéről egyaránt, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető. A házhoz szállítási díjat a szállítmányozó cég állapította meg, a lenti táblázatban találja, az átvétel után kell fizetni a szállítmányozónak. Webáruházunkban a megrendelt termékek lapra szerelten érkeznek meg otthonába. A kiszállítás díja Magyarországon belül az alábbi táblázat szerint kerül besorolásra: (külföldi kiszállítás esetén kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken)

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Egyéb rendelkezések: A szerződés nyelve magyar, megküldött megrendelő szerződésnek minősül, rendelésazonosítóval van ellátva és iktatásra kerül! Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak.

Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók. A tevékenység jogszabályi háttere: – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; – a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény; – a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény; – a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet. – a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Hogyan történik a fizetés?

A fizetés postai utánvéttel történik. Ha Önnek kényelmesebb, banki utalással előre is fizethet és az összeg beérkezése után indítjuk a csomagot. Ebben az esetben előzetes egyeztetés szükséges telefonon vagy e-mailben. A kárpitos bútorok rendelésénél foglaló összeget szoktunk megállapítani. A foglaló összege a bútor ~ 10% – 30%-ig terjedhet.

A  vásárláskor megadott magyarországi címre szállítja, hétköznap 08:00 és 17:00 óra között. Minden esetben feltüntetjük a vásárló telefonszámát is a kiszállítás megkönnyítése érdekében. Amennyiben a futár a megadott címen és telefonszámon nem éri el Önt, úgy a csomagját még egyszer megpróbálja kiszállítani.