Rácz Bútorház
Rácz Bútorház

Matracok

Keresse meg az önnek legoptimálisabb márkát

Ismerje meg a legjobb matracgyártó márkákat legyen szó TED, Konfor, Golden Dream vagy Best Dream matracokról. Kínálatunkban lévő matracaink tökéletesen idomulnak a test alakjához és lehetővé teszik a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést. Ez jobb keringést, kevesebb forgolódást és jobb alvás minőséget jelent. A test súlya egyenletesen oszlik el az egész fekvőfelületen.

Matrac márkáink

Kattintson a márka logójára bővebb információkért!

Best Dream

Kínálatunkban lévő matracaink tökéletesen idomulnak a test alakjához és lehetővé teszik a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést. Ez jobb keringést, kevesebb forgolódást és jobb alvás minőséget jelent. A test súlya egyenletesen oszlik el az egész fekvőfelületen.

Golden Dream

Golden Dream. Matrac webáruház tanácsok. A Golden Dream matracok a török habszivacs matrac választék legnagyobb magyarországi képviselője, hiszen a legnagyobb török habmatrac választékot a Golden Dream matracok között találjuk.

Konfor

A konfor cég 1997-ben indult bútorkereskedéssel, az utóbbi években a matracok forgalmazására specializálódott. A KONFOR matracokkal tökéletesen megfelelünk a Hotelek és magán személyek magas szintű

TED

Elmélyült ergonómiai kutatómunkának, és magas szintű műszaki tudományos tevékenységnek köszönhetően alakítottuk ki matracainkat. A fejlesztést tartós, folyamatos próba és ellenőrzés követi. 

Previous
Next