A konfor cég 1997-ben indult bútorkereskedéssel, az utóbbi években a matracok forgalmazására specializálódott. Több éve a Konfor matracok kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. A KONFOR matracokkal tökéletesen megfelelünk a Hotelek és magán személyek magas szintű elvárásainak.
A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac – és bútorgyártás terén. 2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel.

Telford Matrac

120kg alatti személyeknek ajánlott, Bonell rugós rendszer – vastagon steppel kényelmi réteg – antiallergén textil-tökéletes szellőzés.Közepessen kemény matrac.

Lynton Matrac

160kg alatti személyeknek ajánlott. Megerősített Herkules rugó rendszer – Sanitized® textil szenny és szagtaszító hatása hosszan tartó higiéniát és antibakteriális hatást nyújt – kiemelten kemény matrac.

Ludlow Matrac

Azoknak a 160kg alatti személyeknek ajánlott, Ludlov Megerősített Herkules rugó rendszer – HyCare textil technológia – Kiemelt kényelmi réteg – Egy oldalas

Nxtgen Vertifresh matrac

120 kg alatti személyeknek ajánlott, Új generációs Vertinova® rugórendszer – Tökéletes súlyelosztás és alátámasztás – Active Support Technológia a tökéletes szellőzésért – Téli-Nyári oldal – Hosszan tartó antibakteriális hatás.

Válogasson matracaink között a gombra kattintva!

Lakásfelújítás támogatás

Újítson
fel velünk!

Támogatással.

1. Ellenőrizd, hogy jogosult vagy-e a támogatásra

2. Számold ki mennyi hitelt kell felvenned a rendelkezésre álló megtakarításodon fölül, hogy 6 000 000 Ft-ot el tudjál költeni a felújításra (a maximum 3 000 000 Ft-os támogatáshoz minimum 6 000 000 Ft-ot kell költened lakásfelújításra)

3. Lakásfelújítási támogatás kalkulátor segítségével számold ki mennyibe kerülne az előző pontban kiszámolt hitelösszeg felvétele

4. Amennyiben érdekes számodra a maximum támogatás igénybevételéhez szükséges hitel, akkor a kalkulátorban lévő érdekel az ajánlat gombra kattintással meg is kezdődhet a hitel igénylése

5. A hitel felvétele után most már rendelkezésedre áll a felújításhoz szükséges összeg, amelynek elköltése után tudod igényelni a támogatást.

6. A támogatás öszegét akár a hiteled előtörlesztésére, vagy további felújításokra tudod fordítani