Sardinia Lerakóasztal

Sardinia lerakóasztal króm vázzal és üveg asztallappal. Szép, kerek üvegasztal, két polccal, melyre leteheted apróbb fontos tárgyaid, hogy aztán gyorsan, keresgélés nélkül felkaphasd őket. Nincs többé elveszett kocsikulcs, vagy személyi igazolvány, vagy notesz! A beérkező/kimenő postát, és a számlákat is tárolhatod itt, biztos helyük lesz. S hogy mi mindent tehetsz még rá? Annak csak a képzeleted szabhat határt.   

Cikkszám: 201209340093 Kategória:

SARDINIA LERAKÓASZTAL .

Részletek:

  • forma: kerekített
  • szín:króm/víztiszta
  • mérete: 45×48 cm
  • anyaga: üveg / rozsdamentes acél
  • garancia:1 év
Méretek 45 × 45 × 48 cm
Asztal anyaghasználat

üveg

Asztallap színe

üveg

Váz színe

króm

Lakásfelújítás támogatás

Újítson
fel velünk!

Támogatással.

1. Ellenőrizd, hogy jogosult vagy-e a támogatásra

2. Számold ki mennyi hitelt kell felvenned a rendelkezésre álló megtakarításodon fölül, hogy 6 000 000 Ft-ot el tudjál költeni a felújításra (a maximum 3 000 000 Ft-os támogatáshoz minimum 6 000 000 Ft-ot kell költened lakásfelújításra)

3. Lakásfelújítási támogatás kalkulátor segítségével számold ki mennyibe kerülne az előző pontban kiszámolt hitelösszeg felvétele

4. Amennyiben érdekes számodra a maximum támogatás igénybevételéhez szükséges hitel, akkor a kalkulátorban lévő érdekel az ajánlat gombra kattintással meg is kezdődhet a hitel igénylése

5. A hitel felvétele után most már rendelkezésedre áll a felújításhoz szükséges összeg, amelynek elköltése után tudod igényelni a támogatást.

6. A támogatás öszegét akár a hiteled előtörlesztésére, vagy további felújításokra tudod fordítani