Medea Dohányzóasztal Sonoma Tölgy

A Medea dohányzóasztal dekoratív megjelenésének köszönhetően azonnal feldobja a nappali, vagy az előszoba hangulatát. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból, laminált MDF-ből és üvegből készült, ezáltal biztosított a hosszú éveken át tartó problémamentes használat. A sonoma tölgy színű, ovális asztallap fantasztikus kombinációt alkot a tejüveg polcokkal –amellett, hogy csodásan mutat, rengeteg extra tárolóhelyet is nyújt. Különleges formatervezésének hála a minimalista és a modern stílusú helyiségekben mutat a legjobban.

Cikkszám: 201209340116 Kategória:
Méretek 90 × 50 × 45 cm
Asztal anyaghasználat

fa, fém

Asztallap színe

tölgy

Váz színe

króm

Lakásfelújítás támogatás

Újítson
fel velünk!

Támogatással.

1. Ellenőrizd, hogy jogosult vagy-e a támogatásra

2. Számold ki mennyi hitelt kell felvenned a rendelkezésre álló megtakarításodon fölül, hogy 6 000 000 Ft-ot el tudjál költeni a felújításra (a maximum 3 000 000 Ft-os támogatáshoz minimum 6 000 000 Ft-ot kell költened lakásfelújításra)

3. Lakásfelújítási támogatás kalkulátor segítségével számold ki mennyibe kerülne az előző pontban kiszámolt hitelösszeg felvétele

4. Amennyiben érdekes számodra a maximum támogatás igénybevételéhez szükséges hitel, akkor a kalkulátorban lévő érdekel az ajánlat gombra kattintással meg is kezdődhet a hitel igénylése

5. A hitel felvétele után most már rendelkezésedre áll a felújításhoz szükséges összeg, amelynek elköltése után tudod igényelni a támogatást.

6. A támogatás öszegét akár a hiteled előtörlesztésére, vagy további felújításokra tudod fordítani